Ştiri

Ediția XVII a Spartachiadei Asociației Sindicatelor Libere PUBLICSIND.
30.05.22
Administrația Zonei Antreprenoriatului Liber ”Expo-Business-Chișinău”,a participat la ediția XVII a Spartachiadei Asociației Sindicatelor Libere PUBLICSIND.
mai mult
Anunț de participare La procedura de achiziție de tip CERERE A OFERTELOR DE PREȚURI din 06.05.2022
06.05.22
Administrația Zonei Antreprenoriatului Liber ”Expo-Business-Chișinău”anunță procedura de achiziție de tip CERERE A OFERTELOR DE PREȚURI din 06.05.2022
mai mult
Cadouri de Paști pentru discipolii Centrului Municipal de Instruire pentru copiii și adolescenți
22.04.22
În fiecare an, de sărbători, Administrația Zonei Antreprenoriatului Liber ”Expo-Business-Chișinău”, organizează sponsorizarea Centrului Municipal de Instruire pentru copiii și adolescenți
mai mult
Întrevederea Administratorului Principal cu Ex-Administratorul Principal al ZAL ,,Expo Business Chișinău" Nicolae Calin
15.04.22
Dl Valentin Cebotari, Administratorul Principal Interimar a avut o întrevedere cu dl. Nicolae Calin, Ex-Administratorul Principal al ZAL ,, Expo-Business Chișinău”.
mai mult
Întrevederea Administratorului Principal cu reprezentanții ASL PUBLISIND
14.04.22
În incinta blocului Administratival ZAL ,,Expo-Business-Chisinau” a avut loc o întrevedere a dui Valentin Cebotari, Administrator Principal Interimar al Zonei libere, cu reprezentanții Asociației Sindicatelor Libere PUBLICSIND.
mai mult
Ședința de lucru cu Rezidenții Zonei libere
23.03.22
La data de 23 martie 2022,a avut loc ședința de lucru a Administratorului Principal al Zonei libere, dlui Valentin Cebotari, cu reprezentanții rezidenților Zonei libere.
mai mult