Новости

Cu ocazia jubileului de 55 de ani
23.04.19
Felicitări cu ocazia jubileului de 55 de ani!
больше...
Vizita delegației din SUA
16.04.19
La 12 aprilie, delegația din SUA, a efectuat o vizită de lucru la Zona Antreprenoriatului Liber ,,Expo-Bussines Chișinău”.
больше...
Vizita delegației din Republica Populară Chineză
05.04.19
La 2 aprilie 2019, reprezentanții celor mai mari companii din RPC, însoțiți de persoane de conducere ale Agenției de Investiții și GIZ, au efectuat o vizită de lucru la Zona Antreprenoriatului Liber ,,Expo-Bussines Chișinău”.
больше...
Anunț de participare la procedura de achiziție publică
26.03.19
Procedura de achiziție publică de tip CERERE A OFERTELOR DE PREȚURI din 26.03.2019
больше...
Participarea la Conferința ,,Transparența întreprinderilor cu capital public din Moldova, între reforme, integritate și credibilitate
20.03.19
La 20 martie 2019, reprezentantul Administrației Zonei Antreprenoriatului Liber "Expo-Business-Chișinău", a participat la lucrările conferinței ,,Transparența întreprinderilor cu capital public din Moldova, între reforme, integritate și credibilitate". Evenimentul a avut loc în cadrul inițiativei „Promovarea transparenței și sustenabilității financiare a politicilor regionale, a întreprinderilor de stat și a autorităților locale din Republica Moldova”, implementată de IDIS „Viitorul”, în parteneriat cu Institutul pentru Reforme Economice și Sociale din Slovacia (INEKO).
больше...