Rezidentii Nostri

Sectoare Industriale prezente

 

Rezidentii zonei (selectie)

"Fujikura Automotive MLD" S.R.L.

Ansamblu electric de cablaj pentru grupul Volkswagen, cu o experiență de peste 16 ani în industria de automobile - cabluri auto.

Fujikura a fost fondată în 1885 și este lider mondial în domeniul fibra optică (Asia), al telecomunicațiilor (America) și în Europa este unul dintre principalii furnizori pentru cel mai mare producător de automobile din Germania.

"Lion-Gri" S.R.L.

Fondată încă în 1997 şi utilată la standardele europene, "LION-GRI" se distinge prin calitatea vinurilor, bazată pe tradiţiile istorice moldoveneşti de vinicultură îmbinate cu echipamentul european şi tehnologiile avansate, precum şi corespunderea cu cerinţele standardelor mondiale.

Organizarea are la bază un ciclu tehnologic închis de producere – de la cultivarea strugurilor pe propriile plantaţii, prelucrarea, obţinerea materialelor vinicole de calitate cu maturizarea lor până la îmbuteliere şi comercializarea pe piaţă.

Compania se mândreşte în mod deosebit cu propriul beci, situat în împrejurimile Chişinăului şi utilizat pentru producerea şi maturizarea vinurilor de marcă, vinurilor de colecţie şi a vinurilor spumante. Colecţia unică de vinuri ce datează din 1952 şi care se completează în fiecare an cu vinuri din potenţialul propriu al companiei, este cea mai de preţ valoare a întreprinderii şi o perlă unică a Moldovei.

În ultimii 7 ani compania LION-GRI a participat la diferite expoziţii internaţionale şi concursuri de degustaţie, în cadrul cărora vinurile au fost premiate cu circa 160 de medalii şi diplome.

"Djofra-M" S.R.L.

Compania "Djofra-M" a fost fondată în 2012. Misiunea companiei "Djofra-M" este de a fi cel mai bun producător a plasei din fibră de sticlă în Moldova și obținerea unui punct de sprijin pe piața europeană.

"Ne străduim să satisfacem nevoile clienților noștri, pentru a le permite posibilitatea de creștere și concurență sănătoasă. În tot ceea ce facem, suntem ghidați de principiile noastre: decență, onestitate și siguranță".