Întrevederea Administratorului Principal cu reprezentanții ASL PUBLISIND

14.04.22

   În incinta blocului Administratival ZAL ,,Expo-Business-Chisinau” a avut loc o întrevedere a dui Valentin Cebotari, Administrator Principal Interimar al Zonei libere, cu reprezentanții Asociației Sindicatelor Libere PUBLICSIND.

   În cadrul întrevederii, conducerea ASL PUBLICSIND, a pus în discuție un spectru larg de subiecte, oferind o informație amplă despre activitatea Asociației, accentuind importanța dezvoltării relațiilor de colaborare cu partenerii sociali.

   Domnul Valentin Cebotari a menționat că, este deschis pentru o colaborare constructivă cu ASL PUBLICSIND  și promovarea oportunităților de avansare a angajaților, precum și crearea condițiilor propice de muncă, asigurarea unui climat favorabil prin conlucrare. Edificarea culturii instituționale consolidate ar asigura funcționarea și dezvoltarea sustenabilă a ZAL,,Expo-Business-Chisinau”.

   

Deasemenea, s-a menționat că, în rezultatul negocierilor bilaterale au fost introduse unele modificări în Contractul Colectiv de Muncă, care contribuie substanțial la îmbunătățirea condițiilor de muncă ai angajaților, cum ar fi: întroducerea tichetelor de masa, acordarea concediului paternal, marirea indemnizației unice la nașterea copiilor ș.a.m.d