Vizita specialiștilor Băncii Mondiale la ZAL”Expo-Business-Chișinău”

13.06.18

La data de 13.06.2018  ZAL”Expo-Business-Chișinău” a fost vizitată de echipa de specialiști a Băncii Mondiale, doamnele Jana Krajcovicova și Alexandra Mincu, cu intenția de a efectua o analiză a rolului ZEL în stimularea creșterii productivității și a obstacolelor posibile, pe care investitorii străini le-ar putea confrunta în investirea în țară, această analiză fiind parte a unui studiu analitic aprofundat întreprins de  Bănca Mondială pentru a identifica factorii de creștere a Republicii Moldova.                                 

Din partea Administrației ZAL”Expo-Business-Chișinău”  la întrunirea cu specialiștii Băncii Mondiale au participat dl Vitalie Rabovilă, Administratorul Principal Interimar și dl Veaceslav Rodideal, Adjunct al Administratorului Principal a ZAL”Expo-Business-Chișinău”  cu susținerea organizatorică a colaboratorilor Secției Relații cu Rezidenții.

Specialiștii Băncii Mondiale au avut deasemenea întrevederi cu Administratorii companiilor rezidente a Zonei libere ,,Djofra-M” S.R.L. și  Î.M. ,,Lion GRI” S.R.L.

Информация