Последние новости

23.11.17
  • Pe data de 23 noiembrie 2017, un grup de oameni de afaceri din Asociția Antreprenorilor și Indistriașilor din Ucraina, s-au aflat intr-o vizită de documentare la Zona Antreprenoriatului Liber “Expo-Business-Chișinău”.
  • În cadrul acestei vizite, Veaceslav Nedelea, Administrator Principal al Zonei Libere, a prezentat oaspeților oportunitățile de afaceri oferite de cadrul legal național, pentru domeniul al afacerilor; le-a vorbit oaspeților despre avantajele amplasării geografice a Zonei Economice Libere, profilul investitorilor acesteia, cît și despre dezvoltarea proiectelor investiționale existente.

    Totodată, le-a fost prezentată informația despre rezultatele economico-financiare obținute de Rezidenți, locurile de muncă create și perspectivele de dezvoltare pentru perioada anilor 2017-2019.

  • La data de 25 noiembrie 2017, Rezidentul Zonei Libere Î.M. ”Lion-Gri” S.R.L., specializată în producerea vinurilor și al divinurilor,va sărbători aniversarea sa de 20 de ani de la înființarea companie, în anul 1997. Pe parcursul activității sale, compania a avut parte de un succes desăvîrșit, participînd și primind multiple premii naționale și internaționale  

Информация