ACŢIUNI DE SALUBRIZARE ŞI AMENAJARE A ZONEI LIBERE

26.04.18

 

Acţiuni de salubrizare şi amenajare a Zonei libere

In cadrul actiunilor masive de salubrizare întreprinse pe parcursul lunii aprilie la nivel municipal și național, echipa Administrației Zonei Antreprenoriatului Liber (ZAL) “Expo-Business-Chişinău” a inițiat si petrecut la rindul său o serie de acţiuni de salubrizare şi amenajare a teritoriului cu o suprafaţa totală de 23,61 ha.

Iniţiativa organizării unei mobilizări de eforturi pentru curăţenia generală de primăvară aparţine Administrației Zonei, care prin această acţiune a atenţionat toţi rezidenții asupra importanţei păstrării unui mediu favorabil și potrivit. Prin intermediul acțiunilor de salubrizare şi amenajare a teritoriului Administrația Zonei Antreprenoriatului Liber a venit cu un apel către întreprinderile rezidente să păstreze curățenia care va fi făcută pe parcursul lunii curente.

Aceștia din urma au reacționat foarte pozitiv la această inițiativă si au participat activ la acțiunile intreprinse pentru a da o mână de ajutor angajaţilor sectorului înverzire. În același timp fiecare resident al zonei a fost informat și incurajat să efectueze acțiuni de salubrizare și amenajare pe teritoriul său.

Информация