a fost dată în exploatare o nouă hală de producere

14.08.19

   Administrația Zonei Antreprenoriatului Liber (ZAL) “Expo-Business-Chişinău” sustine activ și consecvent toate proiectele in derulare a rezidenților Zonei libere. ,,Susținerea  rezidenților ZAL “Expo-Business-Chişinău” care și-au propus să dezvolte proiectele  investiționale prin lucrări de construcție a halelor noi și instalarea utilajului performant și pe viitor creșterea performanțelor economice - este grija cotidiană a Administrația Zonei libere” - cu acest mesaj vine dl Veaceslav Nedelea, Administratorul Principal al Zonei Antreprenoriatului Liber „Expo-Business-Chișinău”.

   Grație acestei susțineri pentru investitorii strategici, la începutul lunii august curent, conform Procesului–verbal Nr. 64752 din 25 mai 2019, semnat de membrii Comisiei de recepție finală, Rezidentul Zonei Antreprenoriatului Liber “Expo-Business-Chişinău”, întreprinderea Moldo-Canadiană "Nanocut" S.R.L, înregistrătă în Zona Libera din 11.12.2013, a dat în exploatare o nouă hală de producere cu o suprafață de 3046 de metri pătraţi, echipată cu utilaj modern. Genul de activitate al acestui rezident în Zona Liberă – fabricarea produselor prelucrate din metal și exportul producției fabricate. Acest fapt va oferi posibilitatea creării a noi locuri de muncă pentru locuitorii municipiului, selectarea manageriilor pentru producţie, logistică, IT și mentenanță.

 Ținând cont și beneficiind de avantajele poziţiei geografice a Zonei libere, căile de acces, infrastructura existentă şi potenţialul de forţă de muncă, investitorii au posibilitatea dezvoltării unei afaceri de success, creînd o atmosferă de stabilitate şi încredere în ziua de mâine.  

Информация