La data de 17.12.2018 Administratorul Principal Interimar al ZAL„Expo-Business-Chișinău”, Dl Vitalie Rabovila

17.12.18

 La data de 17.12.2018 Administratorul Principal Interimar al ZAL„Expo-Business-Chișinău”, Dl Vitalie Rabovila și Dna Olga Hariceva, Șef al Secției Evidență contabilă a ZAL„Expo-Business-Chișinău”, au participat la raportul de activitate prezentat de către conducerea Ministerului Economiei și Infrastructurii pentru anul 2018. Dl Chiril Gaburici, împreună cu toți Secretarii de Stat, a prezentat rezultatele activității MEI, desfășurate pe parcursul anului.

18_12_18

  În contextul celor spuse de Dl Vitalie IURCU , Secretar de Stat (domeniul economic), despre cele mai importante realizări din acest domeniu, au fost menționate rezultatele obținute de Zonele Economice Libere.

19_12_18

 ZAL „Expo-Business-Chişinău” a marcat indici mojori privind extinderea suprafeței Zonei libere. În anul 2018 în cadrul Zonei Economice Libere au fost atrași 7 rezidenți noi și create 92 locuri noi de muncă. 

  Administrația ZAL ”Expo-Business-Chișinău” apreciază în mod deosebit sprijinul din partea conducerii Ministerului Economiei și Infrastructurii în promovarea creşterii economice prin investiţii - unul din obiectivele specifice a Zonelor Economice Libere. Venim la rîndul nostru în fața potențialilor investitori cu asigurări de stabilitate în desfășurarea activității în cadrul Zonei libere și susținere activă în promovarea cu succes a noilor proiecte investiționale.

Informație