Vizita Ministrului Economiei și Infrastructurii la ZAL ,,Expo-Business-Chișinău”

31.07.20

   Astăzi la 31 Iulie 2020, pe teritoriul ZAL ,,Expo-Business-Chișinău”, în cadrul unei vizite de lucru, Ministrul Economiei și Infrastructurii al RM, Dl Sergiu Railean, a avut o întrevedere cu Administratorul Principal al ZAL ”Expo-Business-Chișinău”, Dl Veaceslav Nedelea, Vice-Administratorul ZAL ”Expo-Business-Chișinău”, dl Vitalie Rabovila și reprezentanții Administrației Zonei libere. Deasemenea în cadrul vizitei Dl Sergiu Railean, a discutat cu Administratorii rezidenți ai ZAL ,,Expo-Business-Chișinău”, privind desfășurarea activității de antreprenoriat în condițiile situației epidemiologice Covid-19 în Republica Moldova și la nivel mondial.

   Printre subiectele principale, abordate în discuții au fost:- dificultățile apărute în gestionarea afacerilor, măsurile pentru susținerea mediului de afaceri și diminuarea impactului crizei pandemice asupra acestuia precum și politicile, la care lucrează Ministerul Economiei și Infrastructurii, pentru perioada de criză și relansarea economiei în perioada post criză.

   Ministrul Economiei și Infrastructurii a apreciat efortul și contribuția agenților economici-rezidenți ai Zonei Libere în susținerea economiei naționale în contextul condițiilor și restricțiilor genetrate de criza pandemică globală.

   Dl Sergiu Railean a felicitat Administrația ZAL ,,Expo-Business-Chișinău”, cu ocazia marcării a 24 de ani de la fondare și a înmânat conducerii Diploma de onoare a Guvernului Republicii Moldova.

Information